GTA Trilogy ha arribat aviat, però ja s'enfronta a una sèrie de problemes. Concretament, els usuaris de PC encara no poden jugar al joc a causa del temps d'inactivitat de l'Epic Games Launcher. Descobriu com descarregar el joc a l'ordinador i jugar-hi.

Rockstar Games llançarà els remasters dels clàssics títols de Grand Theft Auto: GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreas. S'esperava que aquesta trilogia de GTA arribés al desembre, però ara arriba aviat.



Rockstar Games ha anunciat que llançarà GTA Trilogy l'11 de novembre de 2021. L'edició definitiva estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One i Microsoft Windows mitjançant el Rockstar Games Launcher.

Descobriu l'hora de llançament, la mida de la descàrrega, el preu i tota la resta de la trilogia GTA: The Definitive Edition aquí.

Actualització: 12 de novembre, 16:25 : Rockstar Games retira GTA Trilogy de la venda a PC, Launcher encara inactiva

Poc després d'una hora del llançament, el nou Grand Theft Auto: The Trilogy-Definitive Edition va començar a tenir problemes amb la versió de Windows. El joc es juga mitjançant el Rockstar Games Launcher. No obstant això, va començar a experimentar problemes i va fer que no es pugui jugar.

El llançador ha estat fora de línia durant més de 15 hores i els fans que van comprar la trilogia GTA encara no poden jugar-hi. Ara, Rockstar Games ha retirat el joc de la venda a PC. Actualment, la versió per a PC de GTA Trilogy no es pot comprar al lloc web oficial de Rockstar Games.

Anteriorment, Rockstar Games ho va informar via Twitter que el Llançador i els títols compatibles estaran fora de línia per al manteniment i els serveis es reprendran quan s'acabi. Per tant, els jugadors no podran gaudir dels jocs a l'ordinador.

Esperem que Rockstar solucioni el problema aviat i els fans puguin gaudir dels clàssics.

Temps de llançament de GTA Trilogy a diferents països

El GTA Trilogy-Definitive Edition és una versió remasteritzada dels clàssics títols de Grand Theft Auto. Compta amb versions visualment millorades del joc que conserven la trama i les característiques originals. El llançament serà l'11 de novembre de 2021, segons l'anunci oficial de Rockstar Games.

Aquests són els horaris de llançament de l'edició definitiva de la trilogia GTA:

    Estats Units (Costa Est):10:00 AM EST Estats Units (Costa Oest): 7:00 AM PST Europa:16:00 CEST El Regne Unit: 15:00 GMT Índia:20:30 IST Països dels Emirats Àrabs Units i MENA: 19:00 GST Àfrica:17:00 EEST Austràlia:2:00 AM ACT

L'hora UTC per al llançament és divendres a les 15:00.

Mida i preu de la descàrrega de GTA Trilogy: The Definitive Edition

Les estimacions de la mida de la descàrrega de la trilogia GTA varien per a diverses plataformes. La llista oficial de Xbox.com afirma que la mida aproximada és de 21,85 GB. Tanmateix, el compte de Twitter de PlayStationSize ha confirmat que la mida combinada dels tres títols serà de 38,7 GB a PS4.

El més destacable aquí és que l'edició definitiva ha fet el la mida dels fitxers augmenta de manera destacada. GTA San Andreas ha vist el salt més significatiu de 3,3 GB a PS2 a 22,68 GB a PS4.

La mida de descàrrega per separat dels tres títols de l'edició definitiva de la trilogia de GTA és la següent:

    PlayStation 4 & 5: 38,74 GB (5,293 GB per a GTA 3, 10,768 GB per a GTA Vice City i 22,679 GB per a GTA San Andreas) Xbox One i Sèrie X/S: 49 GB (8 GB per a GTA 3, 14 GB per a GTA Vice City i 27 GB per a GTA San Andreas)
  • Microsoft Windows: 45 GB en total
  • Nintendo Switch:(2,2 GB per a GTA 3, 6,5 GB per a GTA Vice City, 10,8 GB per a GTA San Andreas)

La mida d'altres plataformes pot ser una mica diferent. Els usuaris de canvi poden experimentar la diferència de mida de descàrrega més notable.

Pel que fa al preu, la trilogia de GTA està disponible per un preu mitjà de 60 dòlars. Aquests són els preus exactes per a diferents plataformes:

    PlayStation 4 & 5: $59.99/£54.99/€59.99/A$99.95/₹3,999 Xbox One i Sèrie X/S: $59.99/£54.99/€59.99/A$99.95/₹3,999
  • Microsoft Windows: $59.99/£54.99/€59.99/A$90.95/₹4,994.99
  • Nintendo Switch: $59.99/£54.99/€59.99/A$99.95/₹3,999

Actualment, els jocs no es poden comprar per separat. Només els podeu comprar com a paquet.

Tanmateix, els aficionats poden accedir a l'edició definitiva de GTA San Andreas amb el Xbox Game Pass que només costa un dòlar (1 $) durant el primer mes. Després, el preu serà de 14,99 dòlars al mes.

Com descarregar GTA Trilogy a PC i consola?

Per descarregar GTA Trilogy al vostre ordinador o consola, primer heu de comprar-lo. Pots comprar els jocs a les botigues següents segons la teva plataforma:

El procés per comprar i descarregar el joc és molt senzill. Només has de visitar la botiga, comprar la trilogia, descarregar-la i executar-la. Els usuaris de PC poden comprar-lo mitjançant un navegador i, a continuació, llançar el joc mitjançant el Rockstar Games Launcher.

Ja ha arribat la GTA Trilogy-Definitive Edition. Pots tornar a viure el viatge del teu gàngster favorit a les capitals del crim. Així us podeu descarregar i gaudir del joc.