No podreu veure les seves històries o instantànies, i no podreu enviar-los instantànies ni missatges si us bloquegen a Snapchat. Però, com saps si t'han bloquejat en primer lloc si no reps cap notificació?



És possible que us bloquegin si deixeu de rebre notificacions del seu compte mitjançant l'aplicació per a iPhone o Android. Tanmateix, tret que sigui algú que utilitza l'aplicació amb freqüència o que parli amb vosaltres mitjançant l'aplicació, això és difícil de notar. Tanmateix, si heu començat a creure que algú us ha bloquejat a Snapchat, hi ha algunes coses que podeu fer per validar la vostra sospita.





Aquí teniu tot el que necessitareu per esbrinar-ho.

Com saber si algú t'ha bloquejat a Snapchat?

Els següents són els mètodes per comprovar si us han bloquejat o no a l'aplicació:



  1. Comprovant la teva conversa recent

El primer indicador important de si un usuari us ha bloquejat o no és si apareixen al vostre historial de xat. Si heu interactuat amb la persona que potser us ha bloquejat abans de netejar les vostres converses, aquest pas només és útil.

Obriu l'aplicació Snapchat i toqueu el símbol de la bombolla de parla a l'esquerra del botó d'ajustament de la càmera a la part inferior de la pantalla per anar a la pàgina de converses. Si l'usuari que creus que t'ha bloquejat no apareix a la teva llista de xat tot i tenir una interacció recent amb ell, això és una bandera vermella important. Tanmateix, heu de passar al següent pas per confirmar el bloqueig.

És possible que no hagis tingut una xerrada recent amb la persona en qüestió o que hagis oblidat d'esborrar el teu historial. Continueu amb el pas següent si aquest és el cas.

2. Cerqueu el seu nom d'usuari o nom complet

Quan cerqueu algú a Snapchat, no el trobareu si us han bloquejat. Hauríeu de poder trobar-los cercant-los si us han eliminat de la seva llista d'amics. Entendre la diferència entre ser bloquejat i esborrat a Snapchat és fonamental. Si un usuari us bloqueja, no podreu contactar amb ell de cap manera des del vostre compte bloquejat, ja que no podreu trobar cap registre del seu compte.

Si un usuari us ha eliminat de la seva llista d'amics, encara podreu trobar-los a la vostra llista d'amics i enviar-los instantànies. Tanmateix, si només permeten que els seus amics es posin en contacte amb ells, és possible que no els rebin depenent de la seva configuració de privadesa.

Si l'usuari apareix als resultats de la cerca, apareixerà sota l'etiqueta Els meus amics si encara sou a la seva llista d'amics, o sota l'etiqueta Afegeix amics si us n'han eliminat.

Si la persona que busqueu no apareix quan cerqueu el seu nom d'usuari precís, és perquè us han bloquejat o han destruït el seu compte de Snapchat.

3. Cerqueu el seu nom d'usuari o nom complet des d'un compte diferent

El fet que no hagis pogut localitzar l'usuari que buscaves en l'etapa anterior planteja la possibilitat que t'hagin bloquejat; tanmateix, això no és suficient per confirmar-ho. Si cerqueu l'usuari des d'un altre compte, és possible que valideu que el seu compte encara existeix. Pots triar entre dues opcions:

  • Demaneu a un amic que utilitzi el seu compte per buscar l'usuari.
  • Per cercar aquest usuari, tanqueu la sessió del vostre compte i creeu-ne un de nou.

La primera opció és la més senzilla perquè elimina tots els passos innecessaris necessaris per crear un compte nou. Trieu un amic, un familiar, un company de feina o un altre conegut de Snapchat que no sigui amics de l'usuari que creieu que us ha bloquejat. Sol·liciteu que cerquin l'usuari utilitzant el seu nom d'usuari (si el coneixeu) o el seu nom complet.

Si voleu crear un nou compte de Snapchat, haureu de tancar la sessió del vostre actual o descarregar el programa en un dispositiu mòbil independent si en teniu un. Per crear un compte, toqueu el botó Registra't.

Snapchat requerirà el vostre nom complet, data de naixement, nom d'usuari, contrasenya i número de telèfon (o adreça de correu electrònic). Ara, o bé ensenya al teu amic o realitza el pas dos anterior amb el teu compte nou. Si vostè o un amic és capaç de localitzar el compte d'usuari que estàveu buscant, hauria de ser suficient per confirmar que us han bloquejat.

Si cap d'aquests mètodes va funcionar, és probable que el compte del vostre amic estigui desactivat.

Per tant, aquestes són totes les maneres possibles en què podeu comprovar si algú us ha bloquejat a Snapchat. Espero que us hagi agradat llegir l'article i us hagi estat útil.