KBS Gayo Daechukje 2021 també conegut popularment com el Festival de la Cançó de KBS està tot a punt per mantenir-se 17 de desembre al KBS Hall de Yeouido a Seül.

L'espectacle serà presentat per ni més ni menys que les estrelles de K-pop i K-drama Cha Eun-Woo d'Astro, Rowoon de SF9 i Seolhyun d'AOA.



Hi haurà una actuació especial d'artistes populars de K-pop com Red Velvet, Oh My Girl, Kang Daniel, The Boyz, Stray Kids, ITZY, TOMORROW x TOGETHER, ENHYPEN, aespa i Lee Mu Jin i altres.

Segueix llegint per saber més detalls sobre com i quan veure el festival de música d'aquesta nit!

Aquí és com podeu veure el KBS Gayo Daechukje 2021?

El KBS Gayo Daechukje 2021 està previst que se celebri a 20.30 KST/ 6.30 AM ET/ 11.30 AM GMT avui en dia Divendres 17 de desembre .

El programa s'emetrà al canal d'aire lliure de Corea del Sud KBS2. Els aficionats poden veure'l en línia directament des de casa seva dirigint-se al lloc web oficial de la cadena de difusió així com a través del Canal de YouTube de KBS World TV .

Hi haurà un espectacle especial de Seventeen que divertirà els fans juntament amb Seungkwan i DK avui en exclusiva.

Es permetrà un públic limitat en directe a l'esdeveniment que se celebrarà al KBS Hall de Yeouido. Tot i això, s'està assegurant que es segueixin estrictament els protocols de COVID-19 durant l'esdeveniment de tres hores de durada.

Just abans que comenci l'espectacle principal, hi ha un pre-espectacle titulat 'THE BEGINNING' que s'emetrà en directe a partir de les 20:00 KST/ 6:00 ET del divendres 17 de desembre on els espectadors poden recordar alguns moments memorables del K-pop de l'anterior. curs.

A continuació es mostra el desglossament dels horaris dels espectacles en diferents geografies.

Zones horàries Temps Dia i data
Hora del Pacífic 3.30 AM PT Divendres 17 de desembre
Hora central 5.30 h CT Divendres 17 de desembre
Hora de l'Est 6.30 AM ET Divendres 17 de desembre
Hora britànica 11.30 h GMT Divendres 17 de desembre
Hora Europea 12.30 h CET Divendres 17 de desembre
Hora de l'Índia 17:00 IS Divendres 17 de desembre
Hora Filipina 19:30 Hora local Divendres 17 de desembre
Hora del Japó 20.30 h Hora local Divendres 17 de desembre
Hora d'Austràlia 21h ACST Divendres 17 de desembre
Hora de Tailàndia 18:30 Hora local Divendres 17 de desembre

La cerimònia de la catifa vermella del KBS Song Festival començarà a les 6 p. m. KST / 4 a. m. ET.

A continuació es mostra la cerimònia de la catifa vermella del festival de cançons K-pop. Fes una ullada!

Així doncs, tens ganes de veure el tan esperat final d'any KBS Gayo Daechukje 2021 festival de música avui? Comparteix els teus pensaments!