El Reial Madrid va sortir victoriós per 3-2 després d'una dura batalla amb el Barcelona per arribar a la final de la Supercopa d'Espanya.

Va sentir com les rodes del temps es van girar enrere ahir a la nit. Després de la marxa de Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, l'atractiu del Classico s'ha esmorteït una mica. Aquesta semifinal encara que no va ser gens avorrida.

Estava ple de futbol d'atac i fluid. El Reial Madrid era el favorit del públic de cara a l'eliminatòria. Tot i que el Barcelona no es va rendir tan fàcilment i va allargar el partit fins a la pròrroga.

Tanmateix, l'atac del Reial Madrid va resultar aclaparador per als catalans.

Benzema va liderar el Madrid en un thriller de 5 gols

El partit es va obrir amb força, ja que els dos equips buscaven atacar. El Barcelona es mostrava més prometedor amb la pilota, però el Madrid semblava molt perillós al contraatac.

Vinicius Jr va ser la principal amenaça d'atac del Reial Madrid al flanc esquerre. Va ser ell qui va obrir el marcador del Reial Madrid amb una passada ben col·locada de ni més ni menys que el salvador del Madrid Karim Benzema.

Després del gol del Madrid, el Barcelona es veia angoixat. Els va costar crear oportunitats directes. No obstant això, després d'uns quants intents de cap de Luke De Jong, el Madrid finalment va cometre l'error de donar a De Jong el gol de l'empat.

Ha estat Eder Militao amb una mala passada que ha desviat De Jong a la xarxa del Reial Madrid. Ousmane Dembele va liderar la càrrega del Barcelona a la segona part i els catalans semblaven el millor equip.

No obstant això, el Madrid ha tornat a colpejar amb Karim Benzema que ha marcat la pilota a córner després d'una bona aturada de Ter Stegen. Va ser Vinicius qui va caure en Benzema. Benzema ja havia colpejat el pal una vegada i no es tornaria a perdre.

Semblava com si s'hagués acabat per al Barcelona, ​​però Ansu Fati va entrar com a súper substitut i va empatar al Barcelona al minut 83. Fins i tot en la pròrroga Dembele va fer una gran aturada de Courtois per mantenir el partit igualat.

Tot i això, Valverde va marcar el gol del Madrid al minut 98. Si mireu el gol hi havia 5 jugadors del Madrid a l'àrea del Barça i va ser un gol bastant decebedor encaixar.

El Barcelona ha perdut 5 clàssics seguits

Al final de la jornada, va ser una nova derrota per als de Xavi. Ara han perdut 5 Classico seguides i la pressió augmenta sobre el tècnic espanyol. Hi ha hagut algunes decisions sorpreses amb la inclusió de Ferran Torres i De Jong al mig del camp.

El Barcelona està passant per un moment difícil i les lesions també han suposat una gran càrrega per al club. Ahir a la nit va ser bo per veure el retorn de Fati i Pedri al club.

Ara que el seu somni de la Supercopa s'ha acabat, el Barça centrarà l'atenció en l'Europa League i en aconseguir el primer lloc de la Lliga. Caldrà molt de temps per reconstruir el llegat del club però hauran de seguir fent petits passos en la direcció correcta.